OPSPANNEN VAN UW FILTERGAAS

TECHNICMAN biedt een service van het opspannen of heropspannenvan uw zeven voor alle types en merken van zeefmachines (ultrosonisch, tril- of schudzeven en gewone zeven) die gebruikt worden in de filterindustrie. Het gaat hierbij om het opspannen met kunststof- of metaalgaas en voor alle vormen van zeefkaders (rond, vierkant, rechthoekig).

Na verwijdering van het beschadigd filtergaas wordt het kader opnieuw bespannen met het juiste door u gewenste type zeefgaas. Het opspannen vraagt de juiste technische know-how en uitrusting.

Wij gebruiken daarbij altijd de juiste soort lijm : hoog- of laagtemperatuurbestendig, al of niet bestand tegen vochtigheid, toegelaten bij voeding (FDA richtlijnen) en milieuvriendelijk.
Alle afmetingen van bespanning zijn mogelijk tot een maximale diameter van 2600 mm.

Het zijdelings opspannen, fixeren en lassen van uw zeefdoeken is ook mogelijk. Daarnaast is het ook mogelijk geheel nieuwe zeefkaders in inox of hout op maat aan te bieden.

TECHNICMAN levert ook zeefdekken in inox of roestvrij staal op maat aan. Deze zeilen voorzien van opspanhaken zijn lateraal opgespannen in de richting van de zeefbeweging van het te zeven product.

TECHNICMAN levert ook filteraccessoires zoals zeefreinigingsballen of –borstels, filterschijfjes, geperforeerde metalen platen, afdichtingen voor kaders of ringen, spleetzeven, filter manchetten.